Instagram Marketing

Waarom Instagram Marketing?​

Instagram is bekend van de mooie foto’s, story’s en de hashtags. Maar het is meer dan dat het is dé manier om de producten van je bedrijf te laten zien en zelfs te verkopen. Waar je op Facebook vooral bezig bent met het schrijven van de juiste tekst ben je op Instagram vooral bezig met de juiste foto en de juiste hashtags om zo jouw doelgroep te bereiken. Hierbij is het van belang dat je de perfecte strategie gebruikt en de campagne op de juiste manier optimaliseert, hier helpen we je graag mee, neem hiervoor contact met ons op. We kunnen je helpen met het plaatsen van de juiste posts (berichten) en het aanmaken en optimaliseren van de advertenties die je inzet.

logo instagram

Posten

insta post

Instagram posts maken is niet zo moeilijk, je doet het toch al een tijdje zelf, foto maken, leuk filter er overheen, paar hashtags en posten maar. Maar de ene post krijgt ontzettend veel reacties en likes en de andere juist helemaal niet, ook je volgers groeien niet zoals je verwacht had. Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat je niet op de juiste manier de posts inricht en niet de juiste hastags gebruikt waar ook nog veel opgezocht wordt. Wij kunnen je hier verder mee helpen.

Adverteren

Natuurlijk wil je ook graag een publiek bereiken die je nog niet kennen. Hiervoor is het adverteren bij Instagram een ontzettend goede optie. Net als bij Facebook kun je de doelgroep samenstellen die perfect past bij jouw diensten of producten waardoor je heel gericht je budget in kunt zetten. Doordat je ze heel gericht benaderd kun je een meer conversies, bezoekers en volgers verwachten. Door dit te combineren met bijvoorbeeld een goede Google Ads campagne kun je de potentiele klant nog beter benaderen en je markt vergroten.

insta ad