Facebook Marketing

Waarom Facebook Marketing?

Facebook marketing is niet alleen het plaatsen van advertenties op Facebook, nee het is veel meer dan dat, denk bijvoorbeeld aan het posten van de juiste berichten, de interactie met je klanten, het vergroten van de engagement van je klanten aan je bedrijf, zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt via Facebook dus heel nauw in contact staan met je (potentiele) klanten en op basis van de data die je genereert heel gericht advertenties laten zien bij de juiste mensen. Hierdoor kun je meer klikken krijgen op je site, een grotere exposure en meer commitment vanuit je klanten. Samen met een goede Instragram strategie is dit dus een enorme toegevoegde waarde voor je bedrijf.

Posten

erik-mclean-Qv2QUwFmiL0-unsplash

Je zult hier ongetwijfeld bekend mee zijn en de meeste bedrijven doen hier ook al het een en ander aan. Maar regelmaat, interessante posts die voldoen aan de wensen van je klant, uniformiteit en interactie is enorm belangrijk voor het bereiken en vergroten van je volgers. Hoe doe je dit op het moment, reageer je tijdig op de vragen van je klanten, heb je wel elke x tijd een leuke post en speelt dit dan ook nog in op de markt en weet je mensen hier ook mee te boeien? Dat zijn de punten die je elke keer moet nalopen als je iets op Facebook gaat posten. Dit kan een behoorlijke uitdaging blijken, zeker als je weinig tijd hebt. wij helpen je dan graag verder, neem contact met ons op om samen de perfecte strategie voor jouw bedrijf op te zetten.

Adverteren

Online adverteren is iets wat bijna elke ondernemer doet, maar vaak missen bedrijven een goede advertentie campagne voor Facebook en worden vooral de goed bekeken posts gepromoot. Hierdoor loop je ontzettend veel potentiele klanten mis, je kunt namelijk op Facebook heel gericht je doelgroep samenstellen tot een doelgroep die perfect past bij jouw bedrijf of product/dienst. Daarnaast kun je op Facebook ook de bezoekers targetten die iets niet hebben gedaan op je website (niet afgerekend, geen contact opgenomen etc) of juist wel iets hebben gedaan (whitepaper gedownload bijvoorbeeld). Door de juiste advertenties aan deze doelgroep(en) te laten zien kun je hiermee je conversies laten stijgen, volgers vergroten en je bezoekers op je website laten toenemen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de beste strategie voor jouw bedrijf en welke doelstellingen haalbaar zijn.

facebook ad